Helg

God morgon!


Här var det tyst över hela helgen, jag har haft fullt upp med att ta vara på min energi. Det känns nästan läskigt att skriva men jag har mått bra ett par dagar nu, haft energi och ingen ångest (peppar peppar).

I helgen har min kärlek flyttat in på riktigt så på lördagkvällen firade vi det med god mat. Under dagen var vi på Mio möbler och kollade på soffor då jag har sålt min gamla så vi behöver köpa nya. Vi passade också på att mysa med lite vänner på Espresso House och vi råkade båda två köpa lite jackor också, trots att shopping inte alls var planen haha.

Angående medicinen så har jag inte haft några direkt jobbiga biverkningar ännu, lite illamående de första dagarna och jag är mer hungrig. För att slippa gå upp massa i vikt ska jag börja kontrollera kosten idag, så tråkigt men jag har både hört och läst om hur mycket folk går upp i vikt av Litium.

Idag eller imorgon ska jag åka och hälsa på jobbet, saknar alla och längtar verkligen till jag kan börja jobba igen! Annars har jag inga direkta planer för veckan, klarar som sagt inte riktigt av att planera grejer nu.

Nu är det dags för lite mer kaffe iaf, Bye!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0