To be or not to be...

...frisk.


VARNING för ett riktigt gnälligt inlägg!

Jag är sjuk. Alltså en riktig jävla förkylning. Det började med halsont och hosta, nu flera dagar senare ligger jag fortfarande i sängen med feber och snorig näsa. Jag kan inte räkna gångerna jag har nyst idag och huvudet bultar. Nu vaknade jag precis upp efter några timmars sömn, är helt slut efter denna natten med snor, mardrömmar, onda höfter och en satans dator som startade av sig själv kl 4 imorse vilket såklart väckte mig.

Varje kväll får jag ångest också. Inte en sån där stark som påverkar hela kroppen, utan en sån där lite lättare som smyger sig på och sen bara är där. Jag har dessutom fått ett par panikångestattacker de senaste dagarna pga tankar om döden, så jag viftar som en jagvetintevad med armarna och flyger ur sängen, för det är vad jag gör vid såna attacker. Känns som jag hade kunnat hoppa ut genom ett fönster om det hade hjälpt vid såna lägen.

Inte nog med allt detta så fick jag brev av min läkare att min litium-nivå fortfarande är för låg så jag måste öka dosen igen. Detta började jag med för två dagar sen och äter alltså 2 tabletter på morgonen och 3 på kvällen nu. Båda kvällarna, två timmar efter intaget, har jag börjat må illa. Inte litegrann utan så att jag har sprungit på toa för att kräkas. Sen har jag lyckats hålla mig från att kräkas just, men usch vilket illamående.

Okej, gnälligt inlägg som sagt. Men nu vet ni hur det ligger till iaf!

RSS 2.0