- Jobb

Hejhallå bloggen!

Nu var det längesen sist, men det har hänt så mycket som jag inte vet hur jag ska skriva om så därför har jag helt enkelt låtit bli.

Nog med ursäkter, här kommer ett inlägg om jobb! Fööööör imorgon börjar jag jobba igen efter sex månader som sjukskriven. Sex hela månader har jag varit hemma, och nu när jag mår bättre kryper jag på väggarna.

Så imorgon börjar jag jobba 25% och det känns spännande, roligt och nervöst. Jag går tillbaka till mitt jobb på förskola, men 15/4 ska vi (jag, chef, HR, behandlare och försäkringskassan) ha möte om min framtid. Vi ska diskutera om jag ska vara kvar på förskolan eller inte, utefter vad som är bäst för mig.

Vad annars som händer i mitt liv är att jag har sökt två utbildningar som börjar till hösten, varav den ena är i Stockholm, wohoo! Så på torsdag efter jobbet åker jag upp för att på fredag göra ett urvalsprov som jag har blivit kallad till. Den andra utbildningen är här på hemmaplan.

Nu är min svägerska här, vi har lekt lite med mina nagelgrejer och gjort lite ärenden. Men nu ska hon snart åka hem så jag ska vara social det sista här.

Puss och kram!


RSS 2.0