Justeringar

Nu var det längesen jag skrev igen, det är mest för att jag inte har så mycket att berätta.


Vi håller fortfarande på att justera mitt litium. När jag ligger på 2+0+2 känner jag inte av det men blodproverna visar att det är för låg dos, men så fort jag ökar till 2+0+3 börjar jag må illa. Så nu sänkte de det igen, tack och lov, men så läste jag i min journal att de planerar sätta in något annat också.

Jag har bett dem att få trappa ner Venlafaxin för det vill jag ju inte ha längre, det verkade som det var okej men jag har fortfarande inte fått ett nedtrappningsschema.

Det jag läste i journalen var att de planerar att sätta in antiepileptiska på mig, men det står inte varför. Är det för att jag inte kan ta tillräckligt med litium eller är det för jag inte vill ha antidepressiva längre? Jag vill inte äta massa onödiga mediciner!

Annars har jag gått upp i tid på jobbet med, till 75%. Det funkar jättebra hittills och nu känns det ju faktiskt som jag är på jobbet med. Jag är trött som bara den typ jämt, men det vet jag inte vad det beror på.

Den största utmaningen nu är ju vad som kommer hända med mig i höst. Vi håller på med omorganisation på jobbet som mitt personliga jag är helt för och exhalterad över, men mitt bipolära jag blir lite nervös för det är ändrade arbetstider vilket både läkarna och försäkringskassan säger ifrån.

Den som lever får se helt enkelt!

RSS 2.0