Måndag

God morgon!


Jag är så sjukt trött idag. De senaste veckorna har jag varit väldigt trött, jag somnar 22-23 och vaknar 10.30-11.00 om jag inte ställer larm. Där emellan hade jag lätt kunnat sova några timmar också, men det gör jag såklart inte. Jag kan inte vila middag som många andra, somnar jag mitt på dagen så är jag tvärdäckad i minst 3 timmar. Det spelar ingen roll om jag ställer larm, det stänger jag av i sömnen. På natten däremot sover jag aldrig så hårt, och vaknar alltid av larmet på morgonen. Så konstigt det där.

Inatt i alla fall så har jag sovit oroligt, inte helt liksom. Det känns som jag bara har slumrat hela natten, och när larmet ringde 06.45 ville jag bara ställa in hela dagen och fortsätta sova. Men det kunde jag såklart inte, jag hade ett möte 8.30 och jag börjar jobba kl 14. Så för att hålla mig vaken häver jag kaffe och ska snart åka och gosa med mina E:n.

På torsdag ska jag till psykiatrin igen och träffa en ny läkare, vi ska ha uppföljning och prata om hur vi går vidare. Jag vill gå upp till 75% så får se vad de säger om det. Sen har jag inte behövt ta prover sen vecka 8 heller, så antar att jag redan har rätt dos nu? Känns konstigt att jag inte får höra något om det. Men men, den som lever får se.

Nu ska jag fortsätta dricka kaffe.

RSS 2.0