- Måndag

Hej och god morgon!

Eller god förmiddag för min del, som vaknade halv 6....

Jag sover så otroligt dåligt nu, och jag minns att jag gjorde det sist jag mådde såhär också. Trots sömntabletter vaknar jag fleeera gånger per natt och vaknar mellan halv 5 och 6 på morgonen. Förutom igår, då sov jag till halv 8 och det var sååå skönt!

Idag har jag, som vanligt, inte mycket planerat. Jag har ju en överenskommelse med mig själv och min behandlare att lämna lägenheten åtminstone en gång om dagen, hade jag inte haft den överenskommelsen hade jag stannat i sängen hela dagarna.

Fast nu kom jag på att dagens plan inte innebär att lämna lägenheten, för jag ska vara lite barnvakt medan mamman är på VC. Så antingen får jag godkänna det som "att ha gjort en sak" eller så får jag ge mig ut på något annat också. Men usch det lät jobbigt, så det får nog bli att tillgodoräkna barnpassningen som att ha gjort något iaf.

Helgen har varit lugn. I lördags var jag en sväng i Värnamo med faster då jag blev akut sugen på Espresso House. Och igår fick jag åka till E och lämna kaffe på morgonen då stackaren upptäckte att hon inte ens hade något  morgonkaffe.

Jag bakade foccacia igår också, inspirerad av Espresso Houses varma foccacia med ost och kalkon, sååå gott!

Nu ska jag göra mer kaffe och fortsätta kolla på Nyhetsmorgon. Hejdå!

RSS 2.0