- Fredag

God kväll!

Idag är det fredag och jag har jobbat men jag slutade redan vid 4 (jobbar till halv 5 egentligen) för jag hade inget att göra 😅

Jag åkte direkt till Gislaved, hämtade Isak och körde honom till Reftele. Därifrån åkte jag till faster som bjöd på smörgåstårta och så kollade vi på första avsnittet av "Älskar, älskar inte".

Sen åkte jag till affären innan jag åkte hem. Nu har jag precis duschat och ska kolla lite på Modern family innan jag förmodligen ska sova en stund.

Jag ska ju hämta Isak sen med men det lär bli sent och jag är alldeles för trött för att hålla mig vaken så länge 😂 Dock sa han att han bara hade sovit mellan 23-01 och 03-05 inatt så kanske att han blir trött så det inte blir så sent och då är det ju inte lönt för mig att somna, men det vet jag ju inte innan så jag vet inte hur jag ska göra.

Imorgon har jag iaf inga fler planer än att sova middag (😂) och sen från 16 typ vara barnvakt till Milo och Ludwig medan Milla, Kristian och Nathalie är i Göteborg på melodifestivalen. Det slutar 21.30 så dom är väl hemma vid 12-tiden tänker jag, så det blir en sen kväll då också.

Puss och kram



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0